tirsdag 27. mai 2014

Velo - fiets - sykkel25 mai.Melder oss til port kontroll og få tillatelse til fortsetter til 2 havn som er Scheveningen yachtclub sin hjemmehavn. Havnen er rimelig full men vi blir anvist en kjempe plass hvor vi ligger for oss selv.


 
 

Det viser seg at ca 30 båter gjør seg klar til å starte regatta:  Vuurschip race, som er en del av Delta lloyd Nortsea race. Her ligger der flere båter som også har seilt Shetland race.

Yachtcluben har tingene på stell, hyggelig havnesjef, flott dusj og toalett anlegg, gratis WiFi, vann og strøm, og det Norske gjeste flagget blir heist opp ut på dagen.

 
 
 
Som tidligere sagt så er Scheveningen en klassisk badeby, med flott bulevard og masse strand restauranter . Så her er det masse å se på.

Sykler som ble kjøpt inn i Norge ble montert og  testet for første gang. Uten disse hadde det hvert vanskelig å utforske nærmiljøet.

 
En liten hilsen til Jan.
 

Kl. 19.00 starter regattaen, så i kveld har vi havnen for oss selv sammen med 6-8 andre gjester.

Planlegger avreise til Bresken onsdag morgen, en tur på ca. 55- 60 Nm mellom sandbanker hvor vi seiler fra bøye til bøye. Ifølge tidevannstabell blir avreise Kl. 07.30 slik at vi får 6 timer medstrøm.

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar